Yrd.Doç.Dr. Gül Güneş’in Merkez Bilim Komitesi Üyeliği
04.10.2010

İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gül Güneş, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü (TEDGEM) organizasyonunda 2009 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan “Kırsal Alanda Kadın Çalıştayları”ndan, Marmara Tarım Bölgesi çalıştayını yönetmek üzere 26-30 Eylül 2010  tarihleri arasında Tekirdağ’da bulundu.

Çalıştaydan sorumlu “Merkez Bilim Komitesi” üyesi olarak görev aldığı çalıştayın ilk gününde, çalıştayın verimli geçebilmesi için çalışma gruplarında izlenecek yöntem hakkında bir sunum gerçekleştiren Güneş; katılımcılara grup sunumları, çalıştay neticesinde ortaya konacak sonuç bildirgesi ve çalıştay kitabının içermesi gereken konular hakkında bilgi verdi.

Marmara ve Trakya kırsalında çalışan kadınlar, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ve akademisyenlerden oluşan yaklaşık 150 kişinin katılımı ile gerçekleşen çalıştayın kapanış oturumunda, Yrd. Doç. Dr. Gül Güneş’e verdiği katkılar nedeniyle Tekirdağ Vali Yardımcısının eşi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.