Vakıf Üniversiteleri Arasında Bir İlk; Atılım Üniversitesi İŞKUR Danışmanlık Ofisi Açıldı
16.10.2014

İŞKUR bünyesinde gerçekleştirilmekte olan rehberlik ve danışmanlık faaliyetlerinin etkinliğinin ve ulaşılabilirliğinin arttırılması, işbirliği kültürünün geliştirilmesi amacı ile Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü ile İŞKUR tarafından sürdürülen çalışma sonuçlandı.

15 Ekim 2014 Çarşamba günü gerçekleşen protokol imza törenine, Atılım Üniversitesini temsilen, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Elbir, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nami Çağan, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aydın, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Koordinatörü Alper Turan katılırken  İŞKUR’u temsilen Çankaya Hizmet Merkezi Müdürü Rahime Özbedel, İş ve Meslek Danışmanı Derya Kaboğlu katıldılar. Protokol karşılıklı imzalanarak proje hayata geçirilmiş oldu.

Üniversitemiz ile İŞKUR arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ve Ankara’da yer alan vakıf üniversiteleri arasında bir ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği kapsamında, İşletme Fakültesi Dekanlık katında bulunan İŞKUR irtibat ofisinde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenli olarak hizmet verilecek.  İŞKUR’a bağlı olan iş ve meslek danışmanları bireysel ve grup halinde öğrencilerle yüz yüze görüşerek danışmanlık hizmetleri sunacaklar.