Atılım Üniversitesi Uzaktan Eğitim Öğrenci Ve Akademisyenleri Buluştu
14.06.2010

Uzaktan Eğitim programları ile online 7/24 eğitim alan öğrenciler ve akademisyenler Atılım Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından üniversitemizde bulunan Kuşkonmaz Restaurant’da  düzenlenen kokteylde ikinci kez bir araya geldi. 08 Ocak 2010 tarihinde ilki gerçekleştirilen organizasyon 27 Mayıs 2010 Perşembe günü tekrarlandı.
Organizasyonumuza Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsmail Bircan, Genel Sekreterimiz A. Aziz Şeren ve Uzaktan Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Özalp Tozan’ın yanı sıra Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Bilgisayar Programcılığı ve e-MBA yüksek lisans programlarında ders veren ve kitap hazırlayan öğretim görevlilerimiz de katıldı.
Uzaktan eğitim öğrenci ve akademisyenlerinin katıldığı organizasyonda öğrencilerimizin istek ve önerileri görüşüldü.
İki ön lisans ve bir yüksek lisans olmak üzere toplam 123 öğrencisi bulunan Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü’ nce düzenlenen organizasyon ile öğrenci ve öğretim görevlilerimiz arasında sanal ortam dışında bir iletişim imkanı yaratmak ve daha sağlıklı bir eğitim süreci amaçlanmaktadır.