Uniturk Eğitim Ve Kariyer Haftası
22.04.2010

Adres Fuarcılık tarafından düzenlenen UNİTURK Eğitim ve Kariyer Haftası 14-18 Nisan 2010 tarihleri arasında Altınpark’ta düzenlendi.

Devlet ve vakıf olmak üzere yaklaşık 16 üniversite ve mesleki eğitim veren kuruluşların yer altığı fuarda Atılım Üniversitesi standını ziyaret eden veli, rehber öğretmen ve öğrencilere üniversitemiz fakülte ve bölümleri ve sosyal olanakları ile ilgili bilgi verildi.

Fuar kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Akman tarafından Bilişim Sektörü Meslekleri ve Eğitimleri konusunda bir sunum gerçekleştirilirken Üretim Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Merih Şengönül tarafından Atılım Üniversitesi ve Mühendislik Vizyonu konulu konferans gerçekleştirildi.