Uzaktan Eğitim Öğrenci Ve Öğretim Görevlileri Kuşkonmaz Restaurant’da Buluştu
12.01.2010

Uzaktan Eğitim programları ile online 7/24 eğitim alan öğrenciler ve akademisyenler Atılım Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından üniversitemizde bulunan Kuşkonmaz Restaurant’da  düzenlenen kokteylde bir araya geldi. 09-10 Ocak 2010 da yapılacak olan final sınavları öncesi 08 Ocak 2010 Cuma günü gerçekleştirilen Uzaktan Eğitim Kokteyl ‘inde sistem tüm ayrıntıları ile ele alındı.

40’a yakın öğrenci ve akademisyenin katıldığı tanışma kokteyli Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan’ ın açılış konuşması ile başladı. Kokteyl Üniversitemiz Genel Sekreteri Aziz Şeren, Uzaktan Eğitim Akademik ve Teknik Koordinatörü Özalp Tozan, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Gül Güneş ve Uzaktan Eğitim Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Yazıcı’nın konuşmaları ile devam etti. Öğrencilere Üniversitemiz ve Uzaktan Eğitim sistemi hakkında bilgiler verildi.
Söz sırası öğrencilere geldiğinde ise; dönem sonu sınavları öncesinde okulda bir hafta örgün eğitim verilmesi isteğinde bulundular.

Organizasyonumuza Rektör Yardımcımız, Genel Sekreterimiz ve Uzaktan Eğitim Koordinatörü’nün yanı sıra Turizm ve konaklama işletmeciliği, Bilgisayar Programcılığı ve e-MBA yüksek lisans programlarında ders veren ve kitap hazırlayan öğretim görevlilerimizde katıldı. Bilişim Servisleri ve Teknolojileri Müdürü İlker Bay tarafından öğrencilerimize gelecek dönemde sesli ve görüntülü eğitime geçiş ve planlanan diğer projeler hakkında bilgiler verildi.

İki ön lisans ve bir yüksek lisans olmak üzere toplam 102 öğrencisi bulunan Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü’ nce düzenlenen Tanışma Kokteyl’inin öğrenci ve öğretim görevlilerimizi sanal ortam dışında bir araya getirmek amacıyla her yıl yapılması planlanmaktadır.