“Türkiye Turizminde Uluslararası Zincir Otellerin Önemi ve Genç Turizm Profesyonelleri açısından Kariyer Fırsatları” paneli gerçekleşti
03.12.2015

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü tarafından organize edilen “Türkiye Turizminde Uluslararası Zincir Otellerin Önemi ve Genç Turizm Profesyonelleri açısından Kariyer Fırsatları” paneli öğrencilerin yoğun katılımı ile İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Panel, Mövenpick Otel Genel Müdürü Sayın Atakan Turan, Swiss Otel Genel Müdürü Sayın Murat Uçan ve Sheraton Otel Müdürü Sayın Hasan Bozkurt katılımı ile Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği öğretim üyesi Sayın Prof.Dr. İbrahim Birkan moderatörlüğünde gerçekleşti.

Turizm’deki kariyer fırsatlarının ortaya konulduğu panelde değerli katılımcılar daha sonra Turizm ve Otel işletmeciliği ve İşletme bölümü öğrencilerinin sektördeki kariyer fırsatlarına ilişkin sorularını cevaplandırdılar.

Panel katılımcılara sunulan teşekkür plaketi ile son buldu.