Türk Telekom Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi
01.12.2015

01 Aralık 2015 Salı günü Türk Telekom Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda, Hukuk Fakültemiz akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Doğa Elçin ve Yrd. Doç. Dr. Kumru Kılıçoğlu Yılmaz, öğrencilere Hukuk Fakültesi hakkında temel bilgiler vererek, öğrencilerin tüm sorularını detaylı bir şekilde yanıtladılar. Akademisyenlerimizden sonra, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’den, üniversite sınavlarına nasıl hazırlanmaları gerektiği, meslek ve üniversite seçiminin önemi ve tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konularda detaylı bilgiler alan öğrenciler, sunumların ardından kampüsümüzü de kısaca gezerek, ziyaretlerini noktaladılar.