Türk Sivil Havacılığının İzleri Atılım Üniversitesinde Sergileniyor
08.12.2015

“Dünya Sivil Havacılık Günü” dolayısıyla, Atılım Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği  “Dünya Sivil Havacılık Örgütlenmesinin 105 inci Yılında Türk Havacılığı” konulu konferans ve sergi açılışı 7 Aralık’ta gerçekleştirildi.

Çok sayıda ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrencilerin yoğun katılımıyla dikkat çeken etkinlikte, Türk Sivil Havacılığının tarihi gelişimi ve yansımaları özgün belge ve fotoğraflarla sergilendi.

Serginin küratörlüğünü de üstlenen Havacılık Tarihi Öğretim Görevlisi Bülent Yılmazer tarafından verilen konferansın ardından açılan sergiyi çeşitli kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarından temsilciler ile havacılık alanında eğitim veren üniversitelerden akademisyenler ziyaret ettiler.

Mühendislik Fakültesi 3. katta, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğü fuaye alanında 07-18 Aralık 2015 tarihleri arasında iki hafta süresince açık kalacak olan serginin, daha sonra havacılık ile ilgili çeşitli kurum ve kuruluşlarda da  açılması amaçlanıyor.