"Türk Hava Yolları’nda Pilot Olmak" Konferansı
11.04.2016

Atılım Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafindan düzenlenen "Türk Hava Yolları’nda Pilot Olmak, Yeni Ofisiniz Bulut Manzaralı Olsun” konulu konferans 07 Nisan 2016 tarihinde  Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bulut manzaralı ofis düşleyen öğrencilerimizin kariyer planlamasına yardımcı olmak ve pilotluk mesleğini yakından tanıtmak maksadıyla gerçekleştirilen konferansa, Türk Hava Yolları kokpit insan kaynaklari ekibi ile birlikte kaptan pilotların da katılması büyük ilgi çekti.

Bilgilendirici ve samimi bir şekilde gerçekleşen sunum ve soru-cevap periyodunu takiben yapılan çekiliş ile katılımcılara, Türk Hava Yolları mensupları tarafından yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri ile hediyeler verildi.

Etkinliğimize katılan İstihdam Müdürü (Kokpit) Nurullah Er, Kaptan Pilot Ufuk Taner, Kaptan Pilot Barış Baranoğlu ile İstihdam Müdürlüğü (Kokpit) İnsan Kaynakları Uzmanları Feyza Sofu ve Abdülkerim Akyol’a bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.