Turizm İşletmeciliği Bölümü 3. Geleneksel Kaynaşma Partisi
27.04.2010

Bu yıl 3. sü gerçekleştirlen Turizm İşletmeciliği Bölümü Geleneksel Kaynaşma Partisi 16 Nisan 2010 tarihinde , Atılım Üniversitesi Rezene Kafe’de düzenlendi.

Hazırlık sınıfları da dahil olmak üzere Turizm İşletmeciliği Bölüm öğrencilerinin yanı sıra yan dal ve çift ana dal öğrencilerinin, öğrenci ailelerinin ve Bölüm öğretim elemanlarının katıldığı kaynaşma partisine; Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Atılım Üniversitesi Rektör Yardimcısı Prof. Dr. İhsan Tarakçıoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İ. Ülker, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Bahar Hurmi, Uluslararsı Lojistik ve Taşımacılık Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Tunay Köksal ve Bilkent Üniversitesi Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Y.O. Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yener Ergüven de katılarak destek verdiler.