Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinin Konuğu Olduk
07.04.2016

06 Nisan 2016 Çarşamba günü Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nin misafiri olduk. Bu yıl ilk kez düzenlenen “Tercihim Geleceğimdir” üniversite tanıtım günleri kapsamında üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Trabzon ve çevre illerden yaklaşık 2.500 öğrencinin katılım gösterdiği fuarda, üniversitemiz de yoğun ilgi gördü. Fuara üniversitemiz Tanıtım Uzmanları Sefer Terzi ve Emre Cihan katıldı. Fuar kapsamında, Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, fuara katılan öğrencilere bir seminer vererek, sınav kaygısı, üniversite sınavlarına nasıl hazırlanmaları gerektiği, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında detaylı bilgiler verdi.