TPE Bilgi ve Doküman Birimi Açıldı
08.12.2014

Atılım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ARGEDA-TTO olarak, fikri ve sınai mülkiyet hakları konusunda tüm paydaşlarımıza hizmet vermekteyiz.

Verdiğimiz hizmetlerden bazıları aşağıda verilmiştir:

• Fikri ve sınai mülkiyet hakları konusunda tüm paydaşlarımızda farkındalık oluşturmak ve bilgilendirici etkinlikler düzenlemek
  • Patent ve faydalı model başta olmak üzere fikri haklar konusunda danışmanlık hizmetleri vermek
  • Fikri ve sinai mülkiyet hakları konusunda gelişmeleri takip etmek ve paydaşlarımızla paylaşmak
  • Patent ön araştırması yapmak
  • Patent ve faydalı model tarifname takımını oluşturmak
  • Başvuru dokümanlarını hazırlamak
  • İlgili başvuruyu gerçekleştirmek
  • Başvuru sonrası sürecin devamlılığını sağlamak
  • Buluşun ticari değer kazanması konusunda çalışmalar yürütmek

Türk Patent Enstitüsü ile Atılım Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile TPE Bilgi ve Doküman Birimi, 16 Ekim 2014 tarihi itibariyle kurulmuştur. TPE Bilgi ve Doküman Birimi ile ARGEDA-TTO'nun verdiği hizmetlere ek olarak sınai mülkiyet haklarına ilişkin ulusal ve uluslar arası mevzuat ile yazılı, elektronik vb. her türlü bilgi ve dokümandan siz paydaşlarımızın istifade etmesi sağlanacaktır.

Bilgi almak, danışmak ve başvuru için:

Kerem Çevik

kerem.cevik@atilim.edu.tr