Tevfik Fikret Lisesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi
21.01.2015

21 Ocak 2015 Çarşamba günü Tevfik Fikret Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. İlk olarak İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in “Üniversite Amaç Değil Araçtır” isimli sunumuna katılan öğrenciler, üniversite ve üniversite sonrası yaşamlarında nelere dikkat etmeleri, hangi meslekleri kendilerine tercih etmeleri yönünde detaylı bilgiler aldılar. Sunumun ardından TM grubu öğrencileri, yine aynı salonda, İşletme Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü akademisyeni Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin’in “İşletme Fakültesi ve Bölümleri” hakkında bilgiler verdiği sunumu dinlediler. MF öğrenciler ise , Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği bölümü laboratuarlarını ziyaret ederek, burada Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Erden ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zuhal Erden’in bölüm hakkında verdikleri detaylı bilgileri dinleyip, aynı zamanda laboratuardaki cihazları da inceleme fırsatı buldular.