Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ile 10. Rektörlük Kupası ve 4. Rektörlük Koşusu Ödül Töreni
25.05.2017

Spor Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ile 10. Rektörlük Kupası ve 4. Rektörlük Koşusu Ödül Töreni” Rektörümüz Prof. Dr.Yıldırım ÜÇTUĞ ile Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Yılmaz KAPTAN'ın katılımlarıyla, ödül almaya hak kazanan öğrencilerimizle birlikte akademik ve personelinizin katılımıyla 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Spor Salonumuzda gerçekleştirildi.

Spor Koordinatör Yardımcımız Selvin ÇİÇEK’in açılış konuşması ve sezon içerindeki elde edilen başarılarının söz etmesinin ardından Spor Koordinatörümüz Semih GÖKALP’in sezon değerlendirme ve kapanış konuşması ile devam etti. 10. Rektörlük Kupası’nda ve 3. Rektörlük Koşusu’nda dereceye girenlere kupalarını ve t-shirtlerini Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Yılmaz KAPTAN dağıttı.

Ayrıca Spor Koordinatörlüğümüz tarafından bu yıl Üniversite takımlarımızda yer alan tüm sporcularımıza teşekkür belgeleri ve üstün başarı elde eden öğrencilerimize ve mezun olan sporcularımıza onur belgeleri verildi.

4. Rektörlük Koşusu’nda ve 10. Rektörlük Kupasına katılan herkese teşekkür ediyor ve dereceye girenleri Spor Koordinatörlüğü olarak kutluyoruz.