Spor Branşları Sezon Açılış ve Tanışma Kokteyli Gerçekleşti
28.09.2017

Spor Koordinatörlüğü'nün her yıl organize ettiği "Spor Branşları Sezon Açılış ve Tanışma Kokteyli" Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Yalçın ZAİM ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. H. Yılmaz KAPTAN'ın katılımıyla 27 Eylül 2017 Çarşamba günü 12.30 - 14.00 saatleri arasında 150 katılımcıyla Atılım Garden'da gerçekleştirildi.

Spor Koordinatör Yardımcımız Selvin ÇİÇEK’in açılış konuşması ve Spor Koordinatörümüz A.Semih GÖKALP’in sezon açılış ve değerlendirme konuşması ile devam etti. Tüm branşlarda faaliyet gösteren eski sporcularımız ve yeni sporcu adaylarımızın tanışması için düzenledikleri etkinlik öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Yılmaz KAPTAN branşlara ayrılan masaları tek tek dolaşıp sporcularımız ve yeni sporcu adaylarımız ile tanıştı. Üniversitemizi "Üniversiteler arası yarışmalarda" temsil edecek sporcularımızın ve sporcu adaylarımızın yoğun katılımı, üniversitemizdeki spor faaliyetleri adına güzel bir gelişme olarak değerlendirildi.

Etkinlikte, Üniversite takımı seçmelerini kaçıran öğrencilerimiz için Spor Koordinatörlüğü ile irtibata geçmeleri konusundaki duyuru yinelendi.