Sosyal Bilimler Enstitüsü Güz Dönemi Kapanış ve Yeni Yılı Karşılama Kokteyli
29.12.2015

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 Güz Dönemi Kapanış ve Yeni Yılı Karşılama Kokteyli 18 Aralık 2015 Cuma akşamı Sosyal Bilimler Enstitüsünde  gerçekleştirildi. Akay Caddesinde bulunan Enstitü binamızın teras katında yapılan kokteyle Mütevelli Heyet Başkanımız Yalçın Zaim, Mütevelli Heyet Üyemiz Zerlin Zaim, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Provost Prof. Dr. Hasan Akay ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan başta olmak üzere akademisyenlerimiz ve Üniversitemiz İdari ve Teknik Birim Yöneticileri katıldılar.

Açılış konuşması Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu tarafından yapılan Kokteylde ayrıca; Sivil toplum Kuruluşları Yöneticileri, Sendika  Yöneticileri, lisans üstü programlarımıza part time destek vermiş olan Gazi, Hacettepe ve Ankara Üniversitelerinden öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu konuşmasında Sosyal Bilimler Enstitüsünün tarihçesi ve mevcut programlarına değinerek, başta Üniversite Yönetimi olmak üzere Enstitü çalışmalarının yürütülmesine destek veren öğretim elemanları ve idari personele teşekkür etti. 

Daha sonra  söz alan  Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ "Enstitülerin üniversitelerin dışa açılan penceresi  olduğunu ve sektörle işbirliği içerisinde  programların güncel içeriklerle eğitim vermesi gerektiğini" ifade etti. Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ "Sosyal Bilimler Enstitüsünün Ankara'nın merkezinde yer almasının üniversitemiz ve öğrenciler açısından önemli bir avantaj olduğunu"  vurgulayarak  katılımcılara ve programa destek veren tüm taraflara teşekkür etti.