Soru Konferansı
31.05.2010

Tınaz Titiz’in sunduğu “Soru Konferansı”, Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti, akademik ve idari personelinin katılımıyla 30 Mayıs 2010  Pazar günü, 09.30-18.00 saatleri arasında, Ankara Büyükhanlı Park Otel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Soru Konferansı, uluslararası bir toplantı yöntemi olarak; kurumların çalışanlarının birlikte karar verdiği, hedeflerin belirlendiği, ortak aklın oluşturulduğu ve belirlenen eylemler çerçevesinde hızlı adımların atılmasının sağlandığı en etkin yöntem olarak kabul ediliyor.

Soru Konfransı’nda , tespit edilen soruları katılımcıların ortak akıllarıyla uzlaşı halinde cevaplandırmasına yönelik yöntemler belirlendi.

Devlet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı da yaparak politikacı kimliğiyle tanınan Tınaz Titiz,  Elektrik Mühendisi olmanın yanı sıra, Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Kurucu Üyesi , Dünya Verimlilik Akademisi (WAPS) Üyesi, Bilimsel ve Teknik Araştırma Vakfı Üyesi, Melvin Jones Fellow, Türkiye Bilişim Vakfı Kurucu Üyesi, İstanbul Bilim Merkezi Vakfı Kurucu Üyesi, İş Vakfı Kurucu Üyesi, Bedensel Engellileri Güçlendirme Vakfı Kurucu Üyesi, Müteşebbisler Klübü Kurucu Üyesi ve Türkiye Bilişim Derneği Üyesi.