Sn. Sait Gürsoy Üniversitemize Ziyarette Bulundu
24.03.2017

Sabah Gazetesinde ilköğretimden yükseköğretime kadar geniş bir alanda kaleme aldığı yazılarla eğitim konusunu irdeleyen Sait Gürsoy, 24 Mart 2017 Cuma günü üniversitemize ziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ile yaptığı öngörüşmenin ardından  Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel ve Strateji ve İş Geliştirme Koordinatörü Hasan Atasoy eşliğinde kampüs içinde bilgilendirme gezisine çıkan Gürsoy; inşaat, makine, otomotiv ve fizik alanlarındaki araştırma ve eğitim laboratuarlarının yanı sıra Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezini de ziyaret etti. Ziyareti sırasında kendisine üniversitemizin sahip olduğu olanaklar, yapılan araştırmalar, yürütülmekte olan projeler, yirminci yılımızda sıralamalarda yakaladığımız başarılar ve gelecek yıllara ilişkin hedeflerimiz hakkında bilgi verildi.