Sn. Sait Gürsoy, Sn. Nuran Çakmakçı, Sn. Figen Atalay ve Sn. Pervin Kaplan Üniversitemizin Konuğu Oldular
25.03.2017

Sabah Gazetesinde ilköğretimden yükseköğretime kadar geniş bir alanda kaleme aldığı yazılarla eğitim konusunu irdeleyen Sait Gürsoy 24 Mart 2017 Cuma günü, eğitim konusunda Türkiye’deki gelişmeleri inceleyip kamuoyunu bilgilendiren değerli gazetecilerden Hürriyet Gazetesi Eğitim Editörü Nuran Çakmakçı ve Cumhuriyet Gazetesi Eğitim Editörü Figen Atalay  28 Şubat 2017 Salı günü, Habertürk Gazetesinde kaleme aldığı nitelikli yazılarla eğitim konusunda araştırmalar yapan Gazeteci Pervin Kaplan ise 27 Şubat 2017 Pazartesi günü  üniversitemize ziyarette bulundular.

Kampüs içinde bilgilendirme gezisine çıkan ve çeşitli bölüm, merkez ve laboratuarlarımızı ziyaret eden değerli basın mensuplarımıza; Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Mütevelli Heyet Üyesi Zerlin Zaim, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel, Strateji ve İş Geliştirme Koordinatörü Hasan Atasoy ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayla Akkan eşlik etti.  Düzenlenen bilgilendirme toplantılarında üniversitemizin sahip olduğu olanaklar, yapılan araştırmalar, yirminci yılımızda sıralamalarda yakaladığımız başarılar ve gelecek yıllara ilişkin projeler hakkında bilgi verildi.