Siz Sorun Biz Söyleyelim Panelinin Ardından
25.03.2016

Chp Genel Başkan Yardımcıları Yasemin Öney Cankurtaran ve Selin Sayek Böke’nin katılımı ile “Siz Sorun Biz Söyleyelim” başlıklı Panel Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Selin Sayek Böke ve Yasemin Öney Cankurtaran Konferans öncesinde Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ile bir araya geldiler ardından konferans salonuna geçtiler.

24 Mart 2016 tarihinde Atılım Üniversitesi öğrencileri, idari ve akademik personelin katılımı ile gerçekleşen Panelde; konuklar, öğrencilerin siyasete ve gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Siyasetin Meclis ile sınırlı kalmaması gerektiği, toplumun siyasilere baskı kurması gerektiğinin vurgulayan Böke ve Öney, gençlerin siyasi aktörler olarak muhalefette yer almalarını söylediler.