Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğrencilerinin Hava Kuvvetleri Müzesi Ziyareti
25.11.2015

Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri AVM101 “Sivil Havacılığa Giriş” dersi kapsamında Öğretim Görevlileri Tuğba Gülbaba Erol ve Yük. Müh. Serdar Taşbilek ile birlikte 17 ve 20 Kasım 2015 tarihlerinde iki grup halinde Etimesgut Hava Kuvvetleri Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Müzede yer alan Türk Havacılık Tarihi ile görseller ve hatıra eşyaları, sivil havacılıkta kullanılan uçakların maket ve fotoğrafları, Türk ve Dünya Hava Kuvvetleri tarafından kullanılan uçaklar büyük ilgi çekti.

Öğrencilerimiz gezi sırasında Atatürk’ün havacılığa verdiği önemi daha iyi anlama ve Hava Şehitlerimizi bir kez daha anma  fırsatını bularak yarının havacıları olarak  geçmişimizden aldıkları gurur ile  gelecekte daha yüksekleri hedefleme motivasyonu kazandılar.