Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğrencilerimiz Hava Kuvvetleri Müzesini Ziyaret Ettiler
24.10.2017

Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerimiz AVM 101 “Sivil Havacılığa Giriş” dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Savaş MUTLU rehberliğinde  18 ve 20 Ekim 2017 tarihlerinde iki grup halinde Etimesgut Hava Kuvvetleri Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Müzede yer alan Türk Havacılık Tarihi ile ilgili görseller  ve hatıra eşyaları, sivil havacılıkta kullanılan uçakların maket  ve fotoğrafları, Türk ve Dünya Hava Kuvvetleri tarafından kullanılan uçaklar büyük ilgi çekti.

Öğrencilerimiz gezi sırasında,  Atatürk’ün havacılığa verdiği önemi daha iyi anlama ve Hava Şehitlerimizi bir kez daha anma  fırsatı bulmanın yanı sıra, yarının havacıları olarak  geçmişimizden aldıkları gurur ile  gelecekte daha yüksekleri hedefleme motivasyonu kazandılar.