Atılım Üniversitesi’nde Sıla Rüzgarı Esti
21.05.2010

Atılım Üniversitesi Amfitiyatro’sunda “Sıla” Fırtınası Yaşandı….

Atılım Üniversitesi 10. Bahar Şenliğinde sahne alan “Sıla” Üniversite tarafından Ankara’ya kazandırılan muhteşem amfi tiyatroda binlerce kişiyle şarkılarını söyledi.

Mimari yapısıyla muhteşem bir manzarayı kucaklayan Amfi tiyatro Antik Yunan tiyatrolarının en önemli özelliği olan deniz ya da göl manzarasına sahip olması özelliğiyle benzerlerinden ayrılıyor. Mogan gölüne açılan vadi içinde güneş açısından etkilenmeyecek şekilde yerleştirilen amfi tiyatro doğal bir yamaca inşa edildi.Ankara’nın en güzel eğlence mekanı olmaya aday olan muhteşem yapı resmi açılışı öncesindeki ilk konserde gelenlerden tam not aldı.

Sabah yağan yağmura inat gece yıldızlar ve muhteşem bir ay manzarasının eşlik ettiği amfi tiyatroda şarkılarını söyleyen Sıla, binlerce kişilik korosuyla coştu, coşturdu.