Samsun Eğitim Fuarı
30.03.2010

Bu yıl 8. düzenlenen Karadeniz Uluslararası Yükseköğretim Tanıtım Günleri 24-27 Mart 2010 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi.

Devlet ve vakıf olmak üzere 30 üniversitenin katıldığı fuarda Atılım Üniversitesi standında da öğrenci, rehber öğretmen ve velilere üniversitemiz fakülte ve bölümleri ile sosyal olanakları hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz Üretim Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.Merih Şengönül tarafından fuar alanında verilen “Mühendislik Vizyonu” konulu konferansta sayısal alanda tercih yapacak öğrencilere yönelik mühendislik eğitim alanları ve istihdam olanakları konularında bilgi verildi.

Fuar programı kapsamında Huriye Süer Anadolu Lisesi, Özel Final Okulları ve Sınav Dershaneleri de ziyaret edilerek “Mühendislik Vizyonu”  konulu konferans gerçekleştirildi.