Roketsan’ın Atılım Üniversitesi’ni İade-i Ziyareti
20.12.2010

Araştırma Üniversitesi misyonu ve Savunma Sanayi işbirliği çerçevesinde çalışmalarına devam eden Atılım Üniversitesi, 24 Kasım 2010 günü Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Genel Sekreter Aziz Şeren ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. A. Yalçın Gülbaş’ın Roketsan’ı ziyaretinin ardından, Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı E. Korgnl. İsmail Özalp, Yönetim Kurulu Üyesi E. Tümgnl. Naci Beştepe, Genel Müdür Hüseyin Baysak ve Tedarik Direktörü Nevzat Çağlayan, 13 Aralık 2010 günü üniversitemizi iade-i ziyarette bulundular.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Provost Hasan Akay, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu, Genel Sekreter Aziz Şeren ve Yrd. Doç. Dr. A. Yalçın Gülbaş’ın ev sahipliğinde, Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı E. Korgnl. İsmail Özalp, Yönetim Kurulu Üyesi E. Tümgnl. Naci Beştepe, Genel Müdür Hüseyin Baysak ve Tedarik Direktörü Nevzat Çağlayan yapılan toplantının ardından Metal Şekillendirme Mükemelliyet Merkezi’nde gezi ve incelemelerde bulundular.