Personel Basketbol 3x3 Turnuvası Sona Erdi
23.01.2018

Spor Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve bu sene ilki düzenlenen Personel Basketbol Turnuvası, 7 takım 30 kişinin katılımıyla oynanan maçlarla keyifli bir şekilde tamamlandı.

Tek devreli lig usulü olarak düzenlenen turnuvada, tüm takımlar birbirleri ile maçlar yapma şansına sahip oldular ve her takım turnuvada 6 maç yaptı. Bu durum, etkinliğin asıl amacı olan personelin kaynaşmasında gerçek anlamda etkili oldu. Büyük bir dostluk ve sportmenlikle tamamladığımız turnuvaya tüm katılımcıların gösterdiği fairplay ve organizasyondan aldıkları keyif, yapılan işin en başarılı tarafı oldu. Personel Basketbol Turnuvasını, katılımcılar dışında personelimizin ve öğrencilerimizin izlemesi, maçların daha keyifli geçmesini sağladı.

Organizasyona 7 takımın katılması ve katılımcıların basketbol ve spor adına ellerinden gelen çabayı göstererek turnuvaya kattıkları değer, tüm kazanımların üstündeydi. Dereceye giren takımlar kadar, katılan her takımın kazandığına inandıkları turnuvayı düzenlemekten mutluluk duyan Spor Koordinatörlüğü, bu organizasyonu ilk fırsatta daha geniş katılımla yapmayı arzu ediyor.

Personele özel olan bu turnuva, saha içi rekabetin yanı sıra, takımlar ile oyuncular arasında iletişim ve dostluğun gelişmesine ciddi katkıda bulunarak ve aynı ortamda çalışmalarına rağmen görüşme şansları olmayan çalışanlarımızı spor çerçevesinde buluşturarak, hedeflediğimiz spor dışı amacın  gerçekleşmesini sağladı. Keyifli olduğu kadar çekişmeli geçen turnuvaya katılan tüm takımlara katıldığı için teşekkür ediyor ve tüm katılımcılarımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Turnuva Sonucu:

• Burak Öztürk

1. Takım: Varak Vurak
  • Atilla Cihaner
  • Batuhan M. Coşar (Kaptan)
  • Mehmet Işık
  • Salih Ertan