Özel İzmir Seçkin Anadolu Lisesi Misafirimiz Oldu
23.03.2017

23 Mart 2017 Perşembe günü Özel İzmir Seçkin Anadolu Lisesi (Mektebim Koleji ) öğrenci ve öğretmenleri misafirimiz oldu. 10. sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel, “Üniversite Amaç Değil, Araçtır” isimli sunumuyla aday öğrencilere sınav kaygısı çözüm yöntemlerini ve sınav sisteminin ayrıntılarını anlattı. Bunun yanı sıra, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte, bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Aday öğrencilerin üniversitemiz hakkında merak ettikleri tüm sorular cevaplandırıldı. Sunumun ardından Özel İzmir Seçkin Anadolu Lisesi (Mektebim Koleji ) öğrenciler kampüsü gezdikten sonra üniversitemizden ayrıldılar.