2015-2016 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı
14.09.2015

Üniversitemiz 2015-2016 Akademik Yılı Oryantasyon Programı 14 Eylül 2015 tarihinde Hukuk Fakültesinde gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi öğrencileri Orhan Zaim Konferans Salonunda, İşletme ve Fen-Edebiyat Fakülteleri öğrencileri ise Amfi-4’te programa katıldılar.

Provostumuz Prof. Dr. Hasan Akay’ın açılış konuşmasından sonra, sırasıyla Hazırlık Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Abdullah Ertaş, Hazırlık Okulu İdari Koordinatörü Celal Aktaş, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezindan Psikolojik Danışman Dilek Karaduman, Bireysel Çalışma Merkezinden Sibel Özdemir, Kütüphaneden Pınar Demirtaş, Kültür Müdürü Kemal Şenoğlu, Ulaşım Müdürü Mustafa Ercan ve Mesut Erçelik, Sağlık Merkezinden Volkan Çiftçi, Güvenlik Müdürü Veli Yalçın, AZN’den Orhan Türkmenoğlu ve Doğuş Kaya, Spor Koordinatörlüğünden Selvin Çiçek kısa birer konuşma yaparak, birimleri hakkında öğrencilerimize bilgilendirmede bulundular.