Onur Koleji Öğrencileri ve Velileri Üniversitemizdeydi
13.03.2016

2017 yılı Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, öğrencilerin sınav pratiğini arttırmak ve sınav stresine karşı deneyim kazanmalarını amaçlayan deneme sınavları üniversitemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

13 Mart 2016 Pazar günü Onur Koleji 9-10 ve 11.sınıf öğrencilerinin, 30 kişilik katılımı ile gerçekleşen deneme sınavı, üniversitemizin Hukuk Fakültesi amfilerinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerle birlikte aileleri de üniversitemize gelerek öğrencilerin deneme sınavı heyecanına ortak oldular. Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, Orhan Zaim Konferans Salonunda aileler ile bir araya gelerek, öğrencilerdeki sınav kaygısına ailelerin nasıl yaklaşması gerektiği, öğrencilerin meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, ebeveyn-çocuk ilişkisi ve üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler verdi.