"Mühim Olan Zaman Karma Resim Sergisi"Açılışı Gerçekleştirildi
06.02.2018

5 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 15:00’da Kadriye Zaim Kütüphanesi Konferans Salonunda Hukuk Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Nami Çağan’ın anısına düzenlenen "Mühim Olan Zaman Karma Resim Sergisi"nin açılışı gerçekleşti. Hukuk Fakültesinin düzenlediği, Kültürel ve Sosyal İşler Koordinatörlüğü ve Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğünün destek verdiği etkinliğin küratörlüğünü, sergi fikrini ilk geliştiren Hukuk Fakültesi öğrencisi Zeynep Müge Kısa yaptı.

Açılışı Erkin Cemek’in piyano resitali ile gerçekleşen sergide Tevfik Gedikli, Hanbey Gedikli, Mahmut Elmalı ve Annar Barlas’ın eserleri yer alıyor. Hanbey Gedikli’nin eseri olan Prof. Dr. Nami Çağan portresinin geliri, üniversitemizin uygun gördüğü hayır kurumlarından birine bağışlanacak. Sergi, bir hafta boyunca ziyaret edilebilir.