Mobil Uyumlu Web Sayfalarımız Hizmete Girdi !
16.10.2015

Üniversitemizin web ana sayfasının mobil cihazlarla uyumlu sürümü, 9 Ekim 2015 tarihinde hizmete açılmıştır.

Ekran büyüklüğü 7 inch'ten daha büyük olan cihazlarda web ana sayfamızın tam sürümü, 7 inch ve daha küçük olan cihazlarda ise mobil sürümü görüntülenmektedir.

Üniversitemizin CMS (Content Management System - İçerik Yönetim Sistemi) altyapısı üzerinde bulunan ve Fakülte, Bölüm, Merkez'lerimize ait web sayfalarının da aralarında bulunduğu yüzlerce web sayfamız, kısa bir süre içinde ana sayfamızı takiben, mobil uyumlu sürümleri ile hizmete gireceklerdir.

CMS altyapımızdaki web sayfalarının mobil uyumlu sürümlerinin sayısı hızla arttıkça, yüzlerce web sayfasından oluşan web varlığımız aynı hızla % 100  mobil uyumlu hale gelecektir.

Atılım Üniversitesi, gelişen teknolojinin günlük hayatımızı kolaylaştıran fırsatlarını hızla ve en etkin biçimde kullanma doğrultusundaki çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürmeye devam edecektir.