Atılım Üniversitesi’nde 9’ncu Mezuniyet Coşkusu
25.06.2010

?

Atılım Üniversitesi’nde Kepler Fırlatıldı! Atılım Üniversitesi’nin 2009-2010 Akademik Yılı Mezunları, 24 Haziran 2010 Perşembe Günü gerçekleştirilen törenle yeni hayatlarına merhaba dedi.

1997 yılında kurulan Atılım Üniversitesi, bu yıl 9’ncusunu gerçekleştirdiği Mezuniyet Töreniyle 899 öğrencisini yeni hayatlarına uğurladı. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü 3,99 / 4,00 ortalamayla bitiren ve aynı zamanda Matematik Bölümü’nde de çift anadal yapan Satiye Albakır üniversite birincisi ve ikincisi oldu.
Üniversite birincisi Satiye Albakır ve Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun konuşmalarıyla başlayan törende Fen Edebiyat, Hukuk, İşletme ve Mühendislik Fakültelerinden toplam 899 öğrencinin mezuniyet sevincini yaşadığı tören, Atılım Üniversitesi kampüsünde inşa edilen ve büyük beğeni toplayan yeni amfi tiyatroda gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu yaptığı konuşmasında Atılım Üniversitesi’nde son bir yılda gerek akademik, gerek sportif, gerek kültürel anlamda kazanılan başarılara değindi.

Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Alaaddin Eksin ve Ayhan Aydoğan, Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Şube Müdürü Rahime Tiğrek, Yönetim kurulu yedek üyesi Burak Oğuz , Yönetim kurulu Sayman Üyesi Taylan Özgür Yıldırım, Örgütlenme Sekreteri Oktay Dursun, İnşaat Mühendisleri Odası  Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Haluk Ekinci, Metalürji Mühendisleri Odası Genel Sekreter Hüseyin Savaş’ın da katıldığı töreni çok sayıda veli ve öğrenci yakını izledi.

Törenin ardından havuz başında trio müzik eşliğinde düzenlenen mezuniyet yemeğinin ardından genç mezunlar öğrencilik günlerini geride bırakıp yeni hayatlarına “merhaba” dediler.