1. Uluslararası Metal Şekillendirme Konferansı ve Uygulamalı Eğitim Seminerleri Atılım Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi
15.10.2010

?

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi tarafından metal şekillendirme alanında dünyanın önde gelen seçkin uzmanlarının vizyonlarını sunduğu, I. Uluslararası Metal Şekillendirme Konferansı 14 Ekim 2010 günü Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

15 Ekim 2010 Cuma günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’ nde Malzeme Karakterizasyonu, SEM (Taramalı Elektron Mikroskobu), Soğuk Dövme Teknolojisi, Metal Şekillendirme Simülasyonları konulu Uygulamalı Eğitim Seminerleri gerçekleştirldi.

Konferans katılımcıları ve konular: Prof. K. Osakada, Osaka Üniversitesi, Japonya “Effective Usage of Servo Press in Metal Forming”, Prof. K. Kuzman, University of Ljubljiana, Slovenya “Reliable and Fast Small Quantity Production of Sheet Metal Components”, Prof. Luigino Filice, de Calabria Üniversitesi, Italya “Enhancements in Sheet Incremental forming and Friction Joining Technologies”, Prof. K. Roll, Daimler AG, Stuttgart, Almanya “Simulation in Sheet Metal Forming Industry: State of the Art”
Prof. J.-C. Gelin, Université de Franche-Comté, Fransa “Micro-Processing of Polymers and Metals with Applications in Micro-Forming and Micro-Powder Injection Moulding”, Prof. F. Vollersten, Strahltechnik Universität Bremen, Almanya “Advances in Micro Forming”, Prof. D.Y. Yang, KAIST, G. Kore “New Insights Into Incremental Forming as Flexible Forming Technology”, Prof. N. Bay, Danimarka Teknik Üniversitesi, Danimarka “Single Point Incremental Forming of Sheet Metal Components”, Prof. T. Altan , Ohio State Üniversitesi, ABD “Metal Forming Research for Industrial Applications How can we improve Industry-University Cooperation?”
Erkan Polat, Koç Holding, “Türkiye Challanges for Metal Forming Research in the Areas of Automotive and Durable”, Prof. A.E. Tekkaya, Atılım Üniversitesi, Türkiye “Center of Excellence for Metal Forming: Motivation and Establishment”

Broşür için tıklayınız.