Meslek Tanıtım Sunumları İçin İstanbul’daydık
08.02.2018

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü bünyesinde organize edilen ve üniversite adayı öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımasını sağlamak amacıyla, akademisyenlerimizin desteğiyle sağlanan meslek tanıtım sunumlarımız,  6-7 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Tanıtım Uzmanı Özgür Hasılcı rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Final Pendik Temel Lisesi, Fen Bilimleri Pendik Temel Lisesi, Alev Koleji ve Anakent Koleji ziyaret edilerek sunumlar yapıldı. Akademisyenlerimizden, Pilotaj Bölümünden Uçuş Okulu Baş Teorik Bilgi Öğretmeni Demir Ayhan, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Araş. Gör. Abiddin Berhan Melek ve Hukuk Fakültesinden Araş. Gör. Zeynep Müftüoğlu sunumlarıyla aday öğrencilere meslekleri hakkında detaylı bilgileri aktardılar.