Mersin TED Koleji Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldık
01.04.2015

Mersin TED Kolejinin, 11.Sınıf ve 12.Sınıf öğrencilerinin, üniversite tercihlerinde doğru kararlar verebilmeleri, üniversiteler hakkında doğrudan bilgi alabilmelerini sağlamak için 31 Mart 2015 Salı günü TED Koleji yerleşkesinde düzenlemiş olduğu üniversite tanıtım fuarına katıldık. Fuara, üniversitemiz adına Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel ve Tanıtım Uzmanı Sefer Terzi katıldılar. Fuarda ayrıca, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel‘in üniversitemiz ve meslekler hakkında yaptığı sunumu dinleyen öğrenciler, üniversite sınavı sonrası kendilerini nasıl yönlendirmeleri gerektiğine dair bilgiler edindiler. Atılım Üniversitesi hakkında da detaylı bilgiler öğrenen öğrenciler, kafalarındaki tüm soru işaretlerine cevap almış oldular.