TED Mersin Koleji 2. Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldık
11.01.2016

08 Ocak 2016 Cuma günü TED Mersin Koleji yerleşkesinde düzenlenen ve TED Mersin Koleji öğrencilerinin yanı sıra çevre okullardan; Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tömük Anadolu Lisesi, Kargıpınarı Anadolu Lisesi ile Kocahasanlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katılım gösterdiği üniversite tanıtım fuarına katıldık. Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel ve Tanıtım Uzmanı Sefer Terzi fuarda üniversitemizi temsil ettiler. Ayrıca, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel‘in üniversitemiz ve meslekler hakkında yaptığı sunumu dinleyen öğrenciler, üniversite sınavı sonrası kendilerini nasıl yönlendirmeleri gerektiğine dair bilgiler edindiler. Atılım Üniversitesi hakkında da detaylı bilgiler alan öğrenciler, kafalarındaki tüm soru işaretlerine cevap almış oldular.