Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizin Başarısı
13.05.2015

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında Doç.Dr. Bülent Cengiz önderliğinde, yine aynı Anabilim Dalından Evren Boran, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalından Doç.Dr. Murat Zinnuroğlu ve Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Yrd.Doç.Dr. Kutluk Bilge Arıkan, Yrd.Doç.Dr. Bülent İrfanoğlu ve Öğretim Görevlisi Cahit Gürel’in yer aldığı çalışma grubunun, “Dart Atma Hareketinin Video Analizi ve Harekette Serebellumun Rolü” başlıklı bildirisi, 31. Ulusal Klinik Nörofizyoloji EEG-EMG Kongresinde “Sözel Bildiri İkincilik Ödülü”nü kazandı. Bu çalışmada hedefe yönelik atış hareketinin detaylı analizi ve bu harekette serebellumun rolü mercek altına alındı.