Marka Festivali’nde 1. Gün
16.12.2016

ATO’nun gerçekleştirdiği, heyecanla beklenen Ankara Marka Festivali 14 Aralık'ta kapılarını Ankara Congresium’da çeşitli sektörlere mensup öğrenci, akademisyen ve işadamlarına açtı. Türkiye’nin en önde gelen kurumlarının katıldığı Ankara Marka Festivali’ne 20.yılını kutlayan üniversitemiz de tanıtım standlarıyla katıldı.  Festivalin ilk gününde; GSTMF,  Mekatronik ve Otomotiv Mühendisliği Bölümlerimize ait pekçok sanatsal, teknolojik ve yenilikçi çalışmalar sergilendi. Bunun yanısıra, Kadın Dostu Kampüs Çalışmaları da katılımcıların en çok ilgisini çeken etkinliklerden biriydi. Üniversitemiz Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Erden de standlarımızda yer aldı ve Doğan Haber Ajansı kendisiyle fuar alanında bir röportaj gerçekleştirdi. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu ise standlarda yerini alarak ziyaretçileri  Enstitü ile ilgili bilgilendirdi.