Malzeme Mühendisliği 2009-2010 Öğretim Yılında İkinci Mezunlarını Verdi
17.06.2010

Atılım Üniversitesi Malzeme Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Projeleri Sunum ve Poster Sergisi Cevdet Kösemen Salonu Fuayesinde 14-15 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştirildi. Atılım Üniversitesi Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Tekin ve diğer öğretim elemanlarının da katıldığı sergide öğrenciler yıl boyunca çalıştıkları projelerin poster sunumlarını yaptılar. Sergide ayrıca; Yorulma Test Makinesi ve dökümü yapılan logo çalışmaları da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Öğrencilerin proje konularından; Steel Armor Plates, Metal Fatigue, Fatigue Test Standards and, Designing and Constructing a Rotating Beam Fatigue Testing Machine, Computer Aided Casting Design of Atılım University Logo, Construction of Predominance Area Diagrams using a Visual Programming Language, Corrosion Behavior of the Welded Joints between 3XX and 4XX Stainless Steels, Ferronickel Production from Turkish Laterite Ores, Plasma Surface Modification of Polymeric Biomaterials/Scaffolds, Preparation of Polymeric Tissue Scaffolds by Using Freeze Drier, Air purification by Photocatalytic TiO2, Characterization of Photocatalytic TiO2 poster sunumu olarak yer alırken Aytekin Güner ve Kaan Korhan Kaplan’ın yapmış olduğu Yorulma Test Makinesi okula armağan edildi; Can Gürler, Mert İncekara ve Azizcan Demiryürek tarafından tasarlanan ve dökümü yapılan Atılım Üniversitesi Malzeme Mühendisliği logosu ise öğretim üyelerine takdim edildi.