Liseler Arası Yarışmaların Kazananları Belli Oldu

Üniversitemizin düzenlediği Liseler Arası Yarışmaların Final Sınavları 10, 11 ve 12 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

Yarışmalara katılan tüm okullara teşekkür eder, kazanları tebrik ederiz. Liseler Arası Yarışmaların Matematik Final Sınavı kısmına katılım gösteren İHA’nın konuya ilişkin haberini okumak için tıklayınız.

9. Matematik Yarışması Sonuçları

11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 10:30 da gerçekleşen Matematik Yarışması Final Sınavında ilk 3’e giren okullarımızın sıralaması  aşağıdaki gibidir:

1. Ankara Fen Lisesi

2. Özel Hoşdere Sınav Temel Lisesi

3. Özel Çağrı Fen Lisesi

6. Fizik Yarışması Sonuçları

10 Nisan 2018 Salı günü saat 10:30’da gerçekleşen Fizik Yarışması Final Sınavında ilk 3’e giren okullarımızın sıralaması aşağıdaki gibidir:

1. Özel İncek Sevgi Koleji

2. Gazi Anadolu Lisesi

3. Ankara Atatürk Anadolu Lisesi

6. Kimya Yarışması Sonuçları

12 Nisan 2018 Perşembe günü  saat 10:30’da gerçekleşen Kimya Yarışması Final Sınavında ilk 3’e giren okullarımızın sıralaması  aşağıdaki gibidir: