Linol Baskı Sergisi Açıldı
02.02.2018

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Evren Tural 'ın yürütmüş olduğu Özgün Baskı I dersi kapsamında Linol tekniği ile basılan çalışmalardan oluşan serginin açılışı, 2 Şubat 2018 Cuma günü saat 13:00'da gerçekleşti.

3. ve 4. sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergide, 40'ın üzerinde exlibris* ve ünlü sanatçıların eserlerinin yorumlandığı 20'nin üzerinde baskı resim bulunuyor.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fuaye alanında açılan sergi, 1 ay boyunca gezilebilir.

*Exlibris, kitapseverlerin kitaplarının iç kapağına yapıştırdıkları üzerinde adlarının ve değişik konularda resimlerin yer aldığı küçük boyutlu özgün yapıtlardır.