“Kültür ve Turizmde Yeni Yaklaşımlar”  Konulu Sempozyum
17.03.2010

Atılım Üniversitesi ve  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Uzmanları Derneği işbirliğiyle, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Savaş Zafer ŞAHİN’in öncülüğünde düzenlenen “Kültür ve Turizmde Yeni Yaklaşımlar Sempozyumu” 12-13 Mart 2010 tarihlerinde Milli Kütüphane Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Alanında bir ilk olan sempozyumda Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Sn. Kemal Fahir GENÇ ve Sn. Nihat GÜL’ün yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sn. Hasan AKAY birer açılış konuşması yaptılar. Açılış ve kapanış oturumları Dr. Savaş Zafer ŞAHİN tarafından yönetilen Sempozyuma kültür ve turizm sektöründen beşyüze yakın konuk katılırken alana ilişkin güncel veriler ışığında verimli bir bilimsel tartışma ortamı oluşturuldu.