Kriz Konulu Konferans
17.11.2008

Atılım Üniversitesi tarafından düzenlenen İşletme Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yılmaz Özkan’ın konuşmacı olduğu  “Kriz” konulu bir konferans 23 Ekim 2008 tarihinde gerçekleştirildi.

Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda yapılan konferansta Özkan, tüm dünyayı etkisi altına alan krizin nedenleri ve sonuçları hakkındaki fikirlerini dile getirdi.

Eski moda çözümlerle krizin önlenemeyeceğini belirten Özkan, krizin kapitalizmin yapısından kaynaklı olduğunu ve kapitalizmin kontrol edemediği güçler tarafından ortaya çıktığını söyledi.

Özkan konuşmasında, başta ABD olmak üzere  Avrupa ülkelerinin krizden kötü şekilde etkileneceğini vurgulayarak,  ekonomik krizin etkilerinin tüm dünya üzerinde hissedileceğini belirtti ve “Kriz neticesinde kapitalizmin yapısı değişecektir” dedi.