kavakli dershanesi ogrencileri bilisim sektoru mesleklerini tanidi
25.03.2008

Kavaklı Dershanesi’nde 20 Mart 2008 Perşembe günü düzenlenen konferans programı ile “Bilişim Sektörü Meslekleri ve Eğitimleri” ÖSS’ye hazırlanan öğrencilere anlatıldı.

Üniversitemiz Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Turhan tarafından gerçekleştirilen programda, Kavaklı Dershanesi öğrencileri günümüzün istihdam açısından en avantajlı alanlarından olan bilgisayar, yazılım ve bilişim sistemleri mühendislikleri ile ilgili ders programları, çalışma alanları ve bu alanların örtüşen özellikleriyle ilgili bilgiler aldı.

Dünyada ve Türkiye’de konuya ilişkin gelişmelerin de işlendiği programda, Ülkemiz ve dünyadaki durumu içeren sayısal bilgiler üniversite adayları tarafından ilgiyle karşılandı.