İstanbul Kartal Çözüm Dershanesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi
27.04.2015

27 Nisan 2015 Pazartesi günü İstanbul Kartal Çözüm Dershanesi öğrencileri misafirimiz oldu. Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, 12. sınıf öğrencilerine sınav kaygısı, üniversite sınavlarına nasıl hazırlanmaları, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında detaylı bilgiler verdi.

Ayrıca öğrenciler iki grupta MF ve TM bölümlerinden de sunumlara katılarak bölümler hakkında detaylı bilgiler aldılar. MF grubu öğrencileri Mühendislik Fakültesinde , Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden Yrd. Doç. Dr. Nuh Erdoğan’ı, Makine Mühendisliği Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Ekin Özgirgin’i, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Cenan Mertol ‘u , TM grubu öğrencileri ise Hukuk Fakültesinde Yrd. Doç. Dr Mehmet İstemi ile Araş. Gör. Zeynep Müftüoğlu’nu, Psikoloji bölümünde ise Öğr. Gör. Kürşad Demirutku’dan detaylı bilgiler alarak, bölümleri yakından tanımış oldular.