İŞKUR Öğrenci İrtibat Noktası Hizmete Girdi
20.04.2017

Üniversite öğrencilerine Kurum faaliyetleri hakkında bilgi vermek amacıyla İŞKUR Öğrenci İrtibat Noktası, Üniversitemiz  Kampüsünde hizmete başladı.

Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Atılım Üniversitesi arasında İŞKUR Hizmetlerinin Atılım Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirilmesi hakkındaki işbirliği protokolü Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet TAŞAN tarafından imzalandı.

Söz konusu protokol ile, rehberlik ve danışmanlık faaliyetlerinin etkinliği ve kolay ulaşılabilirliği amaçlanarak, Atılım Üniversitesinde bireysel ve grup halinde öğrencilere yüz yüze danışmanlık verilebilmesini sağlamak üzere “Öğrenci İrtibat Noktası” açılması ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarının bu birimlerde görev alarak öğrencilere kurum faaliyetleri, iş hayatı, işgücü piyasası, iş arama süreçleri, işverenlerle görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama ve işbaşı eğitim programları gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunması hedeflenmektedir.

05.04.2017 tarihinde Türkiye İş Kurumu ve Atılım Üniversitesi arasında imzalanan protokole istinaden İŞKUR Öğrenci İrtibat Noktası, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlık Katında hizmete başlamıştır. Hafta içi her Çarşamba 09:00 - 16:30 saatleri arasında hizmet verecek olan İŞKUR İrtibat Noktası, Atılım Üniversitesinde okuyan öğrenciler için iş hayatına uzanan bir köprü olacaktır.

Diğer günlerde kayıt işlemleri için Kariyer Planlama Ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğüne başvurabilir ya da www.cpa.atilim.edu.tr  adresinden başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR faaliyetleri ile her türlü sorularınız ile ilgili iletişime geçmek için didem.mengu@iskur.gov.tr adresine mail atabilirsiniz.