Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu Tanışma Yemeği Düzenledi
29.09.2014

Okulumuz Hukuk Fakültesi topluluklarından Hukuksal Araştırma ve İletişim Platformu Topluluğu, Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katıldığı Tanışma Yemeği düzenledi.

Katılım yoğundu…

26 Eylül 2014 Cuma akşamı 20.00’da düzenlenen yemeğe katılım bir hayli yoğundu. 130’u aşkın üyenin katıldığı yemeğe, okulumuz Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Özdemir de katıldı. Yemekle ilgili olumlu yorumlar yapan Mehmet Özdemir, bu sene okulumuzu kazanan öğrencilerin bölümlerine olan ilgi ve alakalarını takdir ettiğini belirtti.

Topluluklara kayıt olmanın önemi vurgulandı…

Bu sene HAİP Topluluğu tarafından 4.sü düzenlenen tanışma yemeğinde konuşma yapan HAİP Topluluğu Başkanı Nezir Burak Beliktay, davetlileri topluluğun dönem bazındaki planları konusunda bilgilendirdi. Konuşmasında topluluklar arası çekişmelerin yanlış algılanmasına dikkat çeken Başkan Nezir Burak Beliktay, “Okuldaki ilk yılım olan hazırlık senemde elimden geldiğince bütün topluluklara üye olmaya çalıştım. Bu topluluklar okulumuz öğrencileri, sizler için etkinlik düzenliyorlar. Her birinin etkinliklerinden haberdar olmanız kendinizi geliştirebilmeniz ve yapılan etkinliğin anlam bulması adına önem taşıyor. Bütün topluluklara üye olabilirsiniz, birine üye olduktan sonra diğerine üye olunamaması gibi bir durum söz konusu değil…” dedi.

Davetliler memnun kaldılar…

Hazırlık ve Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencileri çoğunlukta olmak üzere 130’u aşkın Hukuk Fakültesi öğrencisi düzenlenen yemeğe katılım gösterdi. Her davetliye bire bir olarak topluluk ve okul hakkında bilgi veren Topluluk Komisyon Başkanları ve Komisyon Üyeleri, davetlilerin;  kendilerinin üniversiteye ve okula alışmaları adına düzenlenen yemek etkinliğinden çok memnun kaldıklarını dile getirdiğini belirtti.