“Heavy Lifting in Construction Engineering" Semineri Gerçekleşti
27.04.2015

Atılım Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen “Heavy Lifting in Construction Engineering" adlı seminer 17 Nisan Cuma günü Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel Konferans Salonunda gerçekleşti.

Seminer, VSL firmasının Heavy Lifting Grubu Yöneticisi Daniel Junker tarafından verildi.

Daniel Junker sunumunda; ağır tonajlı çeliklerin kaldırılması işi ile ilgili olarak inşaat sektörünün alt birimlerine ait binalar, köprüler, kıyı ve liman yapıları, enerji ve endüstriyel tesisler, tünel yapıları ve özellikle projelere ait örnekler sunarak yaptıkları çalışmaları detaylandırdı. Daniel Junker ayrıca sunumunda çalıştığı projelere ait yaşanılan teknik ve idari sorunlara değinmiş, özellikle yeni bitmiş veya inşaatı devam eden özellikli projelere ait teknik bilgiler aktardı.