Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Pilot Org. Abidin Ünal’ı Ziyaret
07.01.2016

Rektörümüz Prof.Dr. M. Yıldırım Üçtuğ, 06 Ocak 2016 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanımız Hava Pilot  Org. Abidin Ünal’a bir kutlama ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Hava Kuvveteleri Komutanı Org. Abidin Ünal’ın bu ziyaretine sayın Rektörümüz ile birlikte Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. H. Nafız Alemdaroğlu, SHYO Müdür Yardımcımız  Yrd.Doç.Dr. Altan Özkil ve SHYO Uçuş Eğitim Organizasyonu Sorumlu Müdürü, Uçak. Y. Müh. Serdar Taşbilek’ de katıldı.

Ziyaretimizde, Atılım Üniversitesi, Sivil Havacılık Yüksekokulumuz ve Atılım Üniversitemiz Sivil Havacılık Eğitim Merkezi olacak yeni Uçak Hangarımız hakkında, HvKK. Org. Abidin Ünal’a bilgiler sunuldu, SHYO laboratuar ve uygulamalı eğitim alt yapısının, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın kullanım dışı bıraktığı uçak, uçak motoru, ve değişik uçak komponentleri veaksesuarları ile desteklenmesi konusunda olumlu görüşmeler gerçekleştirildi.

HvKK. Org. Ünal, Rektörümüzün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve SHYO ihtiyaçlarının karşılanması için yardımcı olacaklarını belirttiler.