Hasanoğlan Fatih Lisesi’ni Misafir Ettik
30.12.2010

Hasanoğlan Fatih Lisesi’nden 85 öğrenci ve öğretmen, 28 Aralık 2010 Salı günü kampüsümüzde misafirimiz oldu. Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen, Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürlüğü’nün Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı’nın ardından öğrenciler kampüsü gezerek fakülteler ve bölümler hakkında bilgi edindiler.

Hasanoğlan Fatih Lisesi son sınıf öğrencilerine, zorlu bir sınav maratonunun ardından geleceklerini şekillendirmede doğru karar vermelerine yardımcı olacak fakülte ve bölüm tanıtımının yanı sıra Atılım Üniversitesi’nin akademik kadrosu, laboratuar olanakları, burs olanakları  bilimsel yayın performansları ve sosyal-kültürel imkanları hakkında da sunum yapıldı.